ARAT D.O.O

Kompanija Arat doo, sa sedištem u Beogradu , na ovom trzištu uspešno posluje više od 20 god.

Od brojnih poslovnih sistema, kao i pojedinaca, dobijali smo pohvale za isporučene artikle, a posebno za pristupačne cene, brzinu isporuke i kvalitet materijala.
Dugi niz godina distribuiramo keramičke pločice domaćih fabrika kao i italijanskih: NovaBell, Supergress, Idea Ceramica, Herberia, Old Sax…

Pored navedene keramike, na stalnom lageru u našem centralnom distributivnom magacinu, takodje, u svakom momentu raspolažemo sa većom količinom rezane gradje svih dimenzija kao i materijala iz oblasti opekarija, termoizolacije, hidroizolacije, tehničke izolacije, geosintetike, fasadnih obloga i suve gradnje.

Prateći trendove kao i zakonske regulative a u vezi sa toplotnom efikasnošću stambenih i poslovnih objekata, akcenat poslovanja će se bazirati na materijalima za termo, zvučnu i hidro izolaciju, kako malih stambenih objekata tako i velikih poslovnih sistema. Ukoliko je potrebno da osim isporuke materijala vršimo i ugradnju istih napominjemo da smo potpisali ugovore sa izvodjačima visokog rejtinga kvaliteta i rokova ugradnje na ovim prostorima.